Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини боксу
2016-05-23

У Світловодську відбулися  змагання з боксу - відкрита першість Кіровоградської області серед чоловіків та першість боксерського клубу "Легіон" серед юнаків 1998-2004 р.н. Змагання відбувалися напередодні спартакіади школярів України та майстерського турніру з боксу пам'яті тренера В.Звєрєва у м. Кіровограді. На турнір з'їхалися більше 100 боксерів Кіровоградської, Полтавської та Дніпропетровської областей.

Миргород представляла команда БК "Антей" /тренер С.Шпак/ у складі Богдана Соколика (ЗОШ № 1), Володимира Манькова (гімназія ім.Т.Г.Шевченка), Романа Барташа (гімназія ім.Т.Г.Шев-ченка), Дмитра Дудка (МСШ № 5), Ігоря  Смекалова (гімназія ім.Т.Г.Шевченка) та наших дорослих боксерів: кандидата в майстри спорту Артура Щелева /вагова категорія 75 кг./, другорозрядника Олексія Тимченка /вагова категорія +91 кг./. Вдало виступили всі миргородці.

Чемпіоном першості БК "Легіон" серед юнаків 2004-2005 р.н. у ваговій категорії до 46 кг. став Володимир Маньков.

Чемпіонами Кіровоградської обл. стали Артур Щелев та Олексій Тимченко, які свої фінальні поєдинки закінчили достроково технічним нокаутом.

Красиві поєдинки провели Дмитро Дудко та Ігор Смекалов, Роман Барташ та Богдан Соколик, які зайняли 3 місце.

Прикрасою турніру був фінальний поєдинок двох кандидатів у майстри спорту - нашого земляка Артура Щелева та Андрія Тарасова з Комсомольська. Обидва боксери досить досвідчені і не хотіли віддавати перемогу супернику. Перший раунд закінчився з незначною перевагою Артура Щелева, але в другому на 20 секунді сильний прямий правий Артура Щелева поклав на канвас рингу його суперника Андрія Тарасова. Отже, дострокова перемога ТКО на боці Артура Щелева.

Боксерський клуб "Антей" вітає наших боксерів із вдалим виступом на змаганнях.

Сергій Шпак, тренер БК"Антей"

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]