Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новорічний настрій із символом року
2019-12-20

Підходить до кінця 2019 рік і зовсім скоро почнеться новий – 2020-й. Хочеться зробити цю подію яскравою, незабутньою, і звичайно ж, для цього потрібно створити святкову атмосферу у своїй оселі. Білий металевий щур – символ прийдешнього 2020 року. Тому прийшла пора забезпечити сім’ю і друзів символами року – кумедними і веселими щурами та мишками, зробленими своїми руками. Такі вироби будуть цінуватися вище за все не тільки тому, що вони ексклюзивні, а й тому, що вони наповнені теплою енергією.

З нагоди новорічних свят для студентів Університету III віку у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д.Гурамішвілі директором Анною Мірошниченко було проведено майстер-клас «Новорічний настрій із символом року». Вона розповіла присутнім як зустріти Новий рік, у що одягнутися та що повинно бути на святковому столі. Талановиті діти народного хореографічного ансамблю «Веснянка» ЦЕВ під керівництвом Олени Гули створили по-справжньому святкову атмосферу, подарувавши присутнім танок «Королева краси».

Майстер-клас надзвичайно сподобався підопічним Територіального центру. Мінімум зусиль, і результат перевершив всі очікування. Мишки вийшли просто чудові. Такі сувеніри можуть виявитися відмінним подарунком на Новий 2020 рік. Якщо отримати такий талісман до свята, він точно принесе успіх і щастя.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]