Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання з впровадження міжнародних проектів
2018-03-26

Відбувся чотириденний тренінг для міст-переможців другої фази Програми Європейського Союзу "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2". Усього шість міст з України дістали перемогу у конкурсі: Миргород, Гнівань, Дубно, Українка, Суми, Чернівці. Також участь приймали представники міст з Вірменії, Білорусії, Грузії та Молдови. Тренерами виступили представники Команди підтримки Проекту ЄС "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2", асоціації "Енергоефективні міста України" та Європейської служби зовнішньої діяльності.

Тренінг проходив у Львові з 19 по 22 березня та мав дві складові: проектний менеджмент та комунікації. У частині проектного менеджменту учасники дізнались про основні кроки у реалізації проектів, про специфіку проведення енергоаудитів, про проведення закупівель за стандартами ЄС, підписання договорів, про контроль якості та оцінку результатів, звітування. У частині комунікації з громадами учасники дізнались про вимоги Євросоюзу щодо планування, реалізації та оцінки комунікаційних та інформаційних кампаній. Саме від цих заходів залежить демонстраційна складова Програми. Від Миргородської команди проекту участь у заході взяли Тетяна Усик (Миргородська міська рада) та Олег Масленніков (Фундація ПАУСІ).

У Миргороді в рамках Програми Європейського Союзу "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2" реалізовується проект "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)". Вартість проекту - 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро. Термін виконання - 2018-2020 роки, тож проект тільки розпочинає свою діяльність і усі етапи, розглянуті на тренінгу, у миргородської команди ще попереду.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]