Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальний візит в рамках проєкту EXCITE
2023-08-08

З 2 по 4 серпня 2023 року в рамках проєкту «ЕХІТЕ» та Програми ЄС «Горизонт 2020» відбувся навчальний візит представників Миргородської громади до Вінниці. Під час поїздки працівники виконавчого комітету Віталій Логвин та Анна Маріна відвідали низку об’єктів комунальної інфраструктури та підприємств, що займаються розвитком зеленої енергетики. 

Першою зупинкою було ТОВ «Промавтоматика Вінниця», що займається автоматизацією технологічних процесів та будівництвом сонячних електростанцій. Представники Миргородської громади мали змогу ознайомитися з роботою підприємства та дізнатися більше про технології, які використовуються для будівництва сонячних електростанцій, блоків багатоканальної швидкої зарядки та іншого електрообладнання.

 Далі -  4-й індустріальний парк Вінниці. Там гості мали змогу ознайомитися з роботою парку та дізнатися більше про його можливості для розвитку економіки регіону.
Третьою зупинкою візиту була одна з котелень, що працює на альтернативному паливі. Представники делегації мали змогу ознайомитися з роботою котельні та дізнатися більше про технології, які використовуються для виробництва тепла з альтернативних джерел.
Четвертим підприємством була KNESS Group – міжнародна група компаній, яка вже більше 12 років розробляє технології та втілює проєкти відновлюваної і традиційної енергетики. Гості відвідали головний офіс компанії та ознайомилися з її проектами, зокрема будівництвом сонячних електростанцій, їх обслуговуванням та управлінням.
Також візитери відвідали КП «Вінницька транспортна компанія» та Музей трамваю, де мали змогу ознайомитися з історією розвитку трамвайного транспорту у Вінниці та оглянути колекції музейних експонатів.
Навчальний візит до Вінниці був корисним для представників Миргородської громади та сприяв зміцненню співпраці між двома громадами.
 
 Учасники дякують  проєкту EXCITE Association Energy Efficient Cities of Ukraine   за можливість розвиватися та  впроваджувати наочні результати у громадах.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]