Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальний візит підприємців з міста Горішні Плавні до Миргорода
2023-09-22

У рамках спільного проєкту «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану» громад-партнерів Миргородської та Горішньоплавнівської міських територіальних громад відбувся навчальний візит підприємців з міста Горішні Плавні до  Миргорода.

У рамках навчального візиту представники Горішніх Плавнів відвідали швейне підприємство ТОВ «Велс Україна», ПрАТ «Миргородкурорт» та філію «Дібрівського кінного заводу № 62» державного підприємства «Конярство України» . Керівник швейного виробництва «Велс Україна» розповів про діяльність свого підприємства у військовий час та ознайомив своїх гостей з передовими технологіями у швейному виробництві по пошиттю чоловічих костюмів.

Делегація з м. Горішніх Плавнів відвідала ярмарок - форум «Myrhorod Business Fest», який відбувся у Миргородській громаді вперше. Основними заходами події були:

  • Виставка-ярмарок крафтовиків  Миргородської громади та Полтавської області ;
  • Бізнес–форум  «Myrhorod Business Fest», як підтримка економічної стійкості бізнесу в період воєнного стану. Пошук партнерів».

Також, Горішньоплавнівські підприємці під час Бізнес-форуму зустрілися із керівником Миргородської громади міським головою Сергієм Соломахою та обговорили питання роботи бізнесу в умовах військового часу, особливості та основні проблеми. Міський голова зазначив, що малий і середній бізнес є основою життєдіяльності та рушійною силою зростання економіки в будь-якому європейському місті та нашій громаді.

Довідково: проєкт «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану»  переміг  у грантовому конкурсі в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Цей грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, а стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма EU4Business спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини. Її зміст є виключною відповідальністю Миргородської міської ради та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]