Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальні заклади беруть участь у проектах
2018-08-20

У Миргороді участь навчальних закладів у різноманітних проектах уже стала доброю традицією. Першими на цьому шляху були ДНЗ №12 та ДНЗ №5. ДНЗ №12 "Світлячок" узяв участь у пілотному проекті "Термомодернізація ДНЗ №12" вартістю 2,2 млн. грн. Проект було реалізовано спільно з USAID "Реформа міського теплозабезпечення", досягнуто зниження енергоспоживання на 25%. У ДНЗ №5 "Сонечко" було зроблено енергоефективну санацію вартістю 1,4 млн. грн. Проект реалізовано спільно з GIZ, енергоспоживання знижено на 40% та покращено санітарно-гігієнічні умови у приміщенні.

У Гімназії ім.Т.Г.Шевченка та НВК Гелікон за рахунок кредитних коштів NEFCO виконано заміну вікон на енергоефективні загальною вартістю 1,8 млн.грн. Кредит було взято на чотири роки під 3% річних у євро, за чотири роки відсотки склали 87 тис. грн., повністю погашено кредит у 2017 році.

У проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» участь узяли два навчальних заклади: ДНЗ №2 "Оленка" та ЗОШ №1. У ДНЗ "Оленка" було зроблено ремонт групи вартістю 267 тис. грн. У ЗОШ №1 було частково замінено вікна на енергоефективні. Вартість робіт склала 149 тис. грн.

У проекті Європейського Союзу MO.GE.DI.CO, що охоплює увесь тепловий район, бере участь ДНЗ №10 "Веселка". Проектом передбачені комплексна термомодернізація будівлі та заміна обладнання на енергоефективне.

У ЗОШ №1 за проектом «Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)» Регіональним енергетичним агентством м. Каунас виконується енергоаудит. Проект виконується спільно з містом-побратимом Анікщяй (Республіка Литва) та фінансується Програмою розвитку співробітництва та промоції демократії Міністерства закордонних справ Республіки Литва. Енергоаудит у ДНЗ №11 було виконано в рамках проеграми "Енергоаудит у містах України" також Регіональним енергетичним агентством м. Каунас, Республіка Литва.

ЗОШ №9 перша у Миргороді розпочала ЕСКО процедуру, влітку 2018 проведено конкурс з відбору підрядника. Вартість робіт склала 496,8 тис. грн, строк дії ЕСКО договору– 2 роки та 330 днів, очікуване скорочення споживання теплової енергії – 22%.

На 2019 рік на Державний фонд регіонального розвитку подано три проекти по реконструкції загальноосвітніх шкіл: «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 по вул. Гоголя, 173/2 у м. Миргород Полтавської області» вартістю 5566 тис.грн.; «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 по вул. І.Білика, 4 у м.Миргород Полтавської області» вартістю 5960 тис.грн.; «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 по вул. Перемоги, 11 у м.Миргород Полтавської області» вартістю 8066 тис.грн. На обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області у 2018 році подано проект «Впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту у м.Миргород Полтавської області», одним із компонентів якого є впровадження електронних щоденників у всіх школах міста.

Найбільшу активність працівники та батьківські комітети навчальних закладів проявляють у підготовці та виконанні проектів, що подаються на конкурс "Місто активних громадян" та на Громадський бюджет м.Миргород. У різні роки на конкурс "Місто активних громадян" подавали: НВК Гелікон (сім ініціатив), ЗОШ №1 (шість ініціатив),  ЗОШ №3 (шість ініціатив), по одній ініціативі за усі роки подали: ДНЗ №2, ДНЗ № 11, МСШ №5, ЗОШ №7, гімназія ім.Т.Г. Шевченка. Перемогу здобули та виконали свої ініціативи ЗОШ №3 – двічі, по одному разу ДНЗ №2, ДНЗ №11, НВК Гелікон.

На Громадський бюджет м.Миргород свої проекти подавали НВК Гелікон (три проекти), ЗОШ №9 (двічі). По одному проекту за два роки подали: ДНЗ №10, ЗОШ №1, ЗОШ №5, дитячі садочки міста (спільно), загальноосвітні навчальні заклади міста (спільно).

Відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]