Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Наша агітбригада "Крок уперед!" на крок попереду всіх
2015-07-09

9-та школа вже четвертий рік працює в мережі шкіл сприяння здоров'ю. І вже 2 роки у школі організована агітбригада "Крок уперед", яка постійно виступає перед учнями школи, громадськістю міста, її запрошують інші школи для участі в заходах зі збереження здоров'я та агітації за здоровий спосіб життя. У цьому році агітбригада взяла участь у обласному фестивалі-конкурсі "Молодь обирає здоров'я".

І на цьому діяльність агітбригади не закінчується, навіть улітку, недаремно її назва "Крок вперед", адже вона дійсно на крок попереду всього учнівства. Учасники одностайно прийняли рішення зробити виїзне засідання агітбригади на березі озера в с.Єрках, куди добратися вирішили велосипедами. Це була дуже захоплива подорож із масою вражень і емоцій. Виїзду не завадив навіть вранішній дощ і зниження температури. Агітбригадівці ще раз довели, що агітувати за здоровий спосіб життя краще на власному прикладі. І для перевірки на надійність складу будь-якого колективу потрібно робити виїзні засідання, де кожен учасник може проявити себе з іншого боку: зуміти розвести багаття, знайти підставку для казана, наварити каші чи насмажити шашлику - ці, здавалося б, прості речі на перший погляд, а показують, наскільки хлопець веде себе як справжній чоловік, а кожна з дівчат - як вправна господиня. Наші учасники справилися з завданнями і проявили себе дружним і згуртованим колективом.

Звичайно, вистачило часу і для відпочинку на водоймі, і зігрітися біля багаття та поїсти смачної каші, шашлику, які власноруч приготували діти.

 Велосипедного туру до Єрок виявилося замало, тому перед виїздом до Миргорода вирішили завітати в с.Ярмаки.

Це був перший велопробіг. У планах школярів продовжувати велотури всією Миргородщиною, а потім і Полтавщиною.

Вести здоровий спосіб життя - це дійсно чудово! Ви погляньте на ці щасливі усміхнені обличчя! В очах сяє радість, і серця сповнені оптимізму.

Ми як керівники агітбригади впевнені, що виховуємо достойне покоління здорових і розумних нащадків.

Т.Бутко, педагог-організатор

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]