Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На Полтавщині оголошено триденну жалобу
2024-09-03

Шановна громадо!

 

Сьогодні вранці росіяни завдали удару двома балістичними ракетами по Полтаві. Кількість загиблих сягає десятків, а поранених — сотень. Це важка трагедія для всіх нас.

Завтра в Полтавській області оголошено триденну жалобу. Я звертаюся до кожного мешканця Миргородської міської територіальної громади з проханням долучитися до цього вшанування.

З 4 по 6 вересня на будівлях Миргородської міської ради, комунальних підприємств, установ та закладів міської ради будуть приспущені Державні Прапори.

Також рекомендую:

  • підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності на території нашої громади вивісити Державні Прапори з чорними стрічками.
  • закладам торговельно-розважальної сфери припинити трансляцію музики та іншого розважального контенту. Нехай ці дні стануть моментом тиші, в якій ми згадаємо кожного, хто загинув, хто постраждав, і збережемо їх у наших думках і молитвах.

 

Світла пам'ять всім загиблим! Нехай вони спочивають у мирі. Ми ніколи не забудемо їхню жертву і продовжимо боротьбу за нашу свободу, за нашу незалежність.

 

З повагою та скорботою

 

Миргородський міський голова

Сергій СОЛОМАХА

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]