Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргродські каратисти на Кубку Світу
2023-07-05

У минулий четвер троє вихованців СК «Миргородська Фортеця»: Зайцев Владислав, Гринченко Анастасія і Лазоренко Олександр в складі збірної України вирушили на 12 Кубок Світу з кіокушин карате KWU, який проходить в місті Варна (Болгарія). Наші каратисти пройшли нелегкий шлях, перш ніж потрапити в збірну. Готуватись почали ще з лютого! Передувала цій події велика кількість змагань – обласні чемпіонати, Кубок України і Чемпіонат України, у яких вихованці клубу ставали призерами та чемпіонами!

Тож 4 липня 2023 р. у місті Варна відбувся Кубок Світу, в якому взяли участь більше 1000 каратистів з 25 країн. Призерами "Кубку Світу 2023" стали:

Зайцев Владислав - 3 місце в категорії 14-15 років (70 кг.). Владислав дійшов до півфіналу та провів три бої- другий достроково (іпон).

Гринченко Анастасія- 3 місце в категорії дівчата 14-15 років (55 кг.). Анастасія дійшла до півфіналу, перемогла в трьох із чотирьох боїв!

Змагання завершилися, але на цьому шлях карате не закінчується. Попереду підготовка до нового змагального сезону, який розпочнеться у вересні! А далі наші каратисти до кінця тижня будуть проходить навчально- спортивні збори та знайдуть трішки часу на відпочинок. Бажаєм їм, нових досягнень і успіхів, процвітання та чергових перемог!

СК кіокушин карате «Миргородська Фортеця»

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]