Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці діляться досвідом щодо поводження з твердими побутовими відходами
2022-02-22

Цього разу до Миргорода приїхали представники чотирьох громад Полтавщини, щоб перейняти досвід  та напрацювання по збору й утилізації твердих побутових відходів. За словами керівника делегації, представника ГО «Інститут розвитку територіальних громад Полтавщини» Олександра Полупана, у Гребінківській, Пирятинській, Новооржицькій та Чорнухинській громадах нині впроваджують європейські тренди поводження з твердими побутовими відходами. І першим етапом цього міжмуніципального проекту є виявлення несанкціонованих звалищ, їх інвентаризація та вироблення пропозицій щодо їх ліквідації, в  тому числі й обрахування, які кошти і ресурси потрібні для цього.

"Так як ми знаємо, що у вас більше десяти років впроваджується програма роздільного збирання твердих побутових відходів і програма досить успішно себе зарекомендувала на теренах Полтавської області, то сьогодні саме представники цих чотирьох громад ознайомляться з вашими досягненнями, а також, що для таких поїздок важливе – живе спілкування і вирішення питань, які хвилюють на сьогодні ці громади", – розповів Олександр Полупан.

Заступник міського голови Сергій Швайка презентував гостям результати багаторічних напрацювань щодо поводження з твердими побутовими відходами у приватному секторі, багатоквартирних житлових будинках та у сфері комерційної діяльності. Також гості побували на окремих контейнерних майданчиках по роздільному збору сміття та на виробничій базі комунального підприємства «Спецкомунтранс», де отримали вичерпні відповіді на свої запитання. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]