Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородським зв’язківцям – 78 років
2021-02-15

15 лютого 2021 року  3 ТВУЗ Держспецзв'язку, що дислокується в Миргороді, виповнюється 78 років. Всі ці роки службовці територіального урядового зв’язку професійно виконують свої обов’язки по захисту інформації України. Територіальний вузол урядового зв'язку, як військову частину, було сформовано у лютому 1943 року. У роки Другої Світової війни частина пройшла славний бойовий шлях від берегів Дону до столиці Австрії міста Відня. За героїчні дії у ході Одеської операції частині було присвоєне почесне найменування «Одеський».

Після переможного закінчення війни з травня 1945 року по серпень 1958 року підрозділи частини налагоджували телекомунікацію на території колишньої Югославії, Болгарії та Румунії, забезпечували надійним, безперебійним, засекреченим зв'язком керівництво держави.

На початку серпня 1958 року під керівництвом полковника Тодорова Олексія Христофоровича, частина переводиться в місто Миргород. Від тієї пори старовинне козацьке місто, батьківщина Гоголя, Панаса Мирного та інших відомих українців - стало місцем постійної дислокації підрозділу зв'язку.

Після проголошення незалежності України особовий склад склав присягу на вірність українському народові. Так розпочався новий відлік в історії підрозділу, який згодом, за умов бурхливого розвитку інформаційних технологій і систем, реформовано у нову, сучасну державну структуру - Державну службу спеціального зв'язку та захисту інформації України. Понад 30-ть військовослужбовців є ветеранами війни в Афганістані та інших збройних конфліктів, майже 300 - виконували оперативно-службові завдання під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Із червня 2014 року військовослужбовці територіального вузла безпосередньо беруть участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції, операції об'єднаних сил, захищаючи незалежність та територіальну цілісність Батьківщини. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]