Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський відділ поліції закликає громадян бути пильними!
2017-05-23

Шановні жителі Миргорода та Миргородського району!

З настанням курортного сезону наше місто відвідує велика кількість гостей. Але не всі з них мають на меті відпочинок та оздоровлення. Останнім часом значного поширення набувають квартирні крадіжки та крадіжки з будинків приватного сектору. Об'єктами зловмисників стають як заможні власники так і малозабезпечені верстви населення. Крім грошей, коштовностей, гаджетів, побутової техніки грабіжники не гребують і консервацією, посудом, незначними заощадженнями, тощо.

Миргородський відділ поліції звертає увагу на те, що здебільшого крадіжки відбуваються за відсутності господарів, з 10.00 год. до 12.00 год. та з 15.00 год. до 18.00 год.

Дуже важливо нерозголошувати ваш розклад дня, ваші плани на відпустку, коли виїжджаєте до родичів, в справах та інше. Обмежуйте в соціальних мережах розповіді про себе, не повідомляйте домашньої адреси та номер телефону, які цінності маєте у своєму помешканні. Не запрошуйте в гості незнайомців. Про це повинні пам'ятати й ваші діти.  Незабувайте зачиняти вхідні та балконні двері, вікна і кватирки.

 Кримінальна статистика свідчить, що квартирні злодії завчасно відстежують місце майбутнього злочину, а тому - будьте пильними, в разі появи підозрілих осіб або незнайомих автомобілів, які протягом тривалого часу знаходяться біля вашого або сусідського будинку, намагайтеся запам'ятати особливі прикмети, одяг, марку, номер і колір транспортного засобу, в якому напрямку від'їхали та інформуйте про це працівників поліції, а за можливістю – і сусідів, оскільки це може стати і їм в пригоді. Не будьте байдужими!

До того ж, за даними державної служби охорони, жоден з об'єктів, що перебуває під охороною ДСО, протягом останніх років не піддавався навіть спробі злочинних посягань.

Вдячні за співпрацю та порозуміння!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]