Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород - знову переможець у сфері енергоефективності
2020-02-06

Миргород - єдине місто з Полтавської області, що отримає грант на розробку проєктної документації для реалізації проєкту "Реконструкція будівлі дошкільного навчального закладу № 2 "Оленка" ясла-садок комбінованого типу по вул. Гоголя, 86, м. Миргород, Полтавської обл.". За результатами оцінювання серед 242 заявників з усієї України було обрано 22 переможці. Переможна заявка для участі в конкурсі була підготовлена відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради.

Заявкою передбачено, по перше, проведення енергетичного аудиту з отриманням енергетичного сертифікату та переліком заходів по зменшенню енергоспоживання по дитячому садочку. Енергетичний сертифікат визначатиме клас енергетичної ефективності будівлі. Потім буде виготовлено проєктно-кошторисну документацію (ПКД) на об'єкт та проведено її Державну будівельну експертизу. Для розробки всієї вищезазначеної проєктної документації по садочку буде проведено відбір виконавця на конкурсній основі.

Виготовлена документація покаже загальну вартість енергоефективних робіт для дитсадка і дасть можливість подавати заявки на пошук зовнішніх коштів на проведення енергоефективної реконструкції дитсадка. У тому числі на Державний фонд регіонального розвитку, обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад, конкурсів, що оголошуються Європейським Союзом тощо.

Конкурс заявок на отримання грантів для підтримки впровадження заходів з підвищення енергетичної ефективності громадських будівель, в тому числі муніципальних лікарень міст та об'єднаних територіальних громад проводився Міжнародною громадською організацією "Центр Сприяння Житловим та Муніципальним Реформам" (МГО ЦСЖМР) відповідно до грантової угоди між Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та в рамках проєкту "Енергоефективність у громадах II"  для реалізації "Механізму підтримки послуг з підвищення енергоефективності в громадських будівлях" http://reformcenter.org.ua/news?fbclid=IwAR1YQiWFXYxb45oo30GDjbBkw2J5nKb4yGFJmFz9PZwoYoQ6OBHmob0_11s

 

 

Відділ муніципальних ініціатив,

інвестицій та енергоменеджменту міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]