Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород - відповідальне місто
2016-02-10

У Києві на Форумі «Муніципалітети як відповідальні лідери» підбили підсумки конкурсу "Відповідальне місто - 2015" та обговорили інструменти трансформації громад. Проект  від Миргорода "Співпраця влади і громади в розвитку велоруху" увійшов у трійку переможців відповідальних практик. Загалом на конкурс  було подано 25 проектів з 22 міст.

На заході у Києві понад 50 спікерів та 200 представників муніципалітетів обговорили соціальну відповідальність міст та можливі шляхи, як покращити міста і зробити їх відповідальними лідерами. Миргородський міський голова Сергій Соломаха також взяв участь у форумі. На сесії він поділився досвідом співпраці  бізнесу та міста заради сталого розвитку.

Свій досвід і кращі практики на Форумі представили і такі міста як Вінниця, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Ірпінь, Київ, Луцьк, Львів, Одеса, Суми, Черкаси, Херсон та інші.

Кульмінацією Форуму стало нагородження кращих проектів муніципалітетів в рамках Конкурсу “Відповідальне місто”. Переможцями стали місто Вінниця з проектом про енергоефективність, Миргород з проектом  "Співпраця влади і громади в розвитку велоруху" та  місто Херсон за проект «Муніципальна лабораторія ідей».

Форум «Муніципалітети як відповідальні лідери» став фінальною подією проекту “Соціальна відповідальність державних органів влади: на  шляху до євроінтеграції”, що реалізовувався за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Було вирішено постійно проводити подібні майданчики задля діалогу представників муніципалітетів, громадських діячів, експертів та бізнесу про корпоративну соціальну відповідальність в державних органах, поштовхом до реальних змін в розвитку міст країни.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]