Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород - відповідальне місто
2016-02-10

У Києві на Форумі «Муніципалітети як відповідальні лідери» підбили підсумки конкурсу "Відповідальне місто - 2015" та обговорили інструменти трансформації громад. Проект  від Миргорода "Співпраця влади і громади в розвитку велоруху" увійшов у трійку переможців відповідальних практик. Загалом на конкурс  було подано 25 проектів з 22 міст.

На заході у Києві понад 50 спікерів та 200 представників муніципалітетів обговорили соціальну відповідальність міст та можливі шляхи, як покращити міста і зробити їх відповідальними лідерами. Миргородський міський голова Сергій Соломаха також взяв участь у форумі. На сесії він поділився досвідом співпраці  бізнесу та міста заради сталого розвитку.

Свій досвід і кращі практики на Форумі представили і такі міста як Вінниця, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Ірпінь, Київ, Луцьк, Львів, Одеса, Суми, Черкаси, Херсон та інші.

Кульмінацією Форуму стало нагородження кращих проектів муніципалітетів в рамках Конкурсу “Відповідальне місто”. Переможцями стали місто Вінниця з проектом про енергоефективність, Миргород з проектом  "Співпраця влади і громади в розвитку велоруху" та  місто Херсон за проект «Муніципальна лабораторія ідей».

Форум «Муніципалітети як відповідальні лідери» став фінальною подією проекту “Соціальна відповідальність державних органів влади: на  шляху до євроінтеграції”, що реалізовувався за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Було вирішено постійно проводити подібні майданчики задля діалогу представників муніципалітетів, громадських діячів, експертів та бізнесу про корпоративну соціальну відповідальність в державних органах, поштовхом до реальних змін в розвитку міст країни.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]