Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород приймає дві делегації: з Болгарії та Грузії
2016-08-17

Представники міст Горної Оряховиці (Болгарія) та  Імереті (столиця Кутаїсії - Грузія) відвідали Миргород. За чашкою кави делегати спілкувалися з міським головою, заступниками та керівниками відділів. Представники міста-побратима Миргорода Горної Оряховиці цікавилися системою освіти, зокрема позашкільної, культурною та соціальною складовою у життєдіяльності міста. Для них було організовано екскурсію в освітні заклади. Після знайомства з Миргородом учасники візиту планують відвідати Сорочинський ярмарок та столицю України,- розповіла заступник мера м. Горна Оряховиця Ірданка Кушева.

Представники грузинської делегації на чолі з губернатором Імеретинського краю Гіві Чіченадзе з офіційним візитом прибули в Полтавську область. В обласному центрі вони обговорили перспективу розширення дружніх зв’язків між муніципалітетами та відвідали Сорочинський ярмарок. У Миргороді на зустрічі з керівництвом міста було анонсовано, що найближчим часом ще два українських міста офіційно підпишуть Меморандум про партнерство. Чинні зв’язки на сьогодні налагоджені між Полтавою і Боржомі, Миргородом і Мцхетою. Після офіційного візиту представників Грузії на Полтавщину співпрацю планують розширити - зазначив посадовець. Зокрема, на карті дружби Миргорода з'явиться ще одне грузинське місто з Імеретинського краю.

Розширення партнерських зв’язків між містами і територіальними громадами - це один із важливих напрямків культурно-економічного розвитку міста, - підсумовуючи зустріч зазначив міський голова Сергій Соломаха. Міжнародному співробітництву постійно приділяється значна увага. Як результат, на сьогодні Миргород має 10 міст-побратимів.

Разом з делегатами очільник міста побував у музеї Давида Гурамішвілі. Потім вони поклали квіти до підніжжя пам’ятника поета та вшанували його пам'ять біля могили.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]