Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород підтримує освітян Луганського університету
2024-09-04

4 вересня відбулася важлива робоча зустріч, яка стала черговим кроком у розвитку співпраці між місцевою владою та Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка. У нараді взяли участь керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко, голова Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, голова постійної комісії з питань освіти, науки та культури Полтавської обласної ради Олег Діденко та представники університету.

Зустріч стосувалася діяльності структурних підрозділів  університету, які з 2022 року евакуювалися  в миргородську громаду. Представники адміністрації закладу розповіли про старт начального року, його особливості. А також подякували місцевій владі за допомогу і підтримку та надане викладачам службове  житло.  Адже через війну багато хто з них втратив власне помешкання. Завдяки підтримці Миргородської міської ради 5 науковців вищого навчального закладу тепер мають службове житло, яке забезпечує комфортні умови для проживання. Це стало важливим кроком до їхньої адаптації на новому місці.

"Ми розуміємо, наскільки важливим є для науковців відчувати себе в безпеці та комфорті, – зазначила керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко. – Тому докладаємо максимум зусиль, щоб інтегрувати наших нових мешканців у громаду".

Переїзд частини університету до Миргорода відкриває нові перспективи для розвитку освіти та науки в громаді. Викладацький склад Луганського національного університету сповнений оптимізму і готовий активно розвивати наукову та освітню діяльності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]