Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород має потенціал для розвитку реабілітаційного туризму
2020-07-02

Такий висновок зробила заступник голови облдержадміністрації Катерина Рижеченко, яка  з робочою поїздкою побувала в Миргороді, та познайомилася з туристичними принадами міста і курорту "Миргород". Перспективи розвитку внутрішнього туризму став головною темою її  візиту. А «Миргородкурорт» має все для розвитку реабілітаційного туризму», – розповіла в інтерв'ю Катерина Рижеченко.

У супроводі заступника міського голови Олександра Гуржія та начальника відділу культури Лариси Педченко Катерина Рижеченко оглянула «Миргородкурорт», ознайомилася з лікувальною базою та можливостями закладу, культурними пам'ятками та закладами міста. Зокрема зауважила, що нині на Полтавщині визначили 5 «туристичних магнітів». Цей перелік  неостаточний. І «Миргородкурот» має все, щоб стати магнітом для туристів.

«Вважаю, нам варто розширити перелік, проаналізувавши всі куточки нашого регіону, тому що в нас є дуже багато прекрасних місць. «Миргородкурорт» – загальновідома міжнародна туристична локація, що приваблює не лише українців, а й іноземців. Миргород – невід’ємна частина розвитку туризму на Полтавщині. Тож на власні очі вирішила подивитися, чим він так вабить туриста. Одним із напрямків, який плануємо розвивати,  є реабілітаційний туризм. Тож Миргород має для цього чималий потенціал», – сказала Катерина Рижеченко.

У 2013 році на сесії Генеральної Асамблеї Всесвітньої Федерації Водолікування та Кліматолікування у Греції український курорт «Миргород» отримав вищу відзнаку міжнародної спільноти фахівців курортної справи –  звання «Кращий курорт світу». Тут унікальна лікувальна база, чудові краєвиди. На території насаджено понад 1000 видів дерев і рослин. Найпривабливіші – магнолії. Є спортивні майданчики, басейн. Можна покататися на човні чи катамарані.

Також Катерина Рижеченко оглянула унікальну будівлю Миргородського художньо-промислового коледжу, збудовану в 1896 році. Ознайомилася з роботами учнів. Зауважила, що будівля є культурною пам’яткою і її варто підтримувати на належному рівні.  Побувала й у літературно-меморіальному музеї Давида Ґурамішвілі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]