Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Модернізація роботи з педагогічними кадрами
2015-02-24

Зміни, які відбуваються в нашому суспільстві, ставлять серйозні вимоги до освіти. Реалізація державної політики в галузі освіти потребує підвищення ефективності роботи навчальних закладів, підготовки педагогічних кадрів з високим рівнем професіоналізму, інноваційним творчим стилем. І однією з найсерйозніших ланок у процесі демократизації та реформування освіти є підготовка учителя до навчально-виховної діяльності. В. Сухомлинський говорив: «Педагогічна ідея – це повітря, у якому розправляє крила педагогічна творчість». Головним завданням адміністрації навчального закладу та методичного кабінету відділу освіти є турбота про розвиток творчого вчителя.

Як модернізувати науково-методичну роботу у закладі, зробити її цікавою, корисною, індивідуальною та креативною? Саме ці питання розглядали на черговому засіданні постійно діючого семінару керівників навчальних закладів та їх заступників з навчальної роботи, який пройшов у СШ №5. Директор школи Горобець С.М. поділився досвідом щодо впровадження в практику роботи педагогічного колективу досягнень сучасної педагогічної науки, а заступник директора з навчальної роботи Гараган Н.М. розповіла про роль шкільного методичного кабінету в перебудові навчально-виховного процесу, розвитку ініціативи, творчості, новаторських пошуків. Учасники семінару мали змогу перейти від теорії до практики і переглянули відкриті уроки, які показали учителі початкових класів Мастюк С.О., Шленськова В.М., учитель математики Шмиголь О.В. й учитель української  мови та літератури Кузьміна О.О. Усі уроки були проведені із застосуванням інноваційних педтехнологій і дістали високу оцінку учасників семінару. Викликав жвавий інтерес у присутніх і майстер-клас  «Упровадження ІКТ на уроках»,  який провів учитель – методист Лебедь А.І. Конструктивно та цікаво пройшло й обговорення даної проблеми. Директори та заступники з навчальної роботи, методисти ММК поділилися власним досвідом, відзначили високий рівень підготовки педагогічних працівників школи щодо впровадження інноваційних технологій у навчальну діяльність та виробили методичні рекомендації.

          Розбудова, реформування освіти продовжується, адже життя не стоїть на місці, воно змінюється, разом з ним змінюємося й ми. І наша готовність до змін  є чи не найважливішою умовою успіху і педагога, і керівника, і методиста.

Т.І. Даценко,

завідувач  методичного  кабінету  відділу  освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]