Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний день людей похилого віку: з шаною до мудрості
2021-10-01

Другий місяць осені починається з особливої дати. Першого жовтня в нашій країні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших та найдосвідченіших представників суспільства. Від імені Миргородського міського голови  Сергія Соломахи поважних жителів громади, слухачів "Університету третього віку" та підопічних Територіального центру соціального обслуговування привітала заступниця очільника Миргорода Наталія Молочко.

Наталія Володимирівна зі словами подяки та поваги звернулася до  студентів "Університету третього віку" під час святкового заходу, що відбувся у краєзнавчому музеї. Вона, зокрема, зауважила, що наполеглива праця  і активність людей поважного віку захоплює і викликає повагу та є  гарним прикладом для наслідування сучасній молоді нашої громади. 

Потім разом із директором Територіального центру Людмилою Курдюмової вони привітали зі святом і підопічних  відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання. У закладі вони поспілкувалися з ветеранами, оглянули умови проживання, вручили солодкі подарунки та побажали міцного здоров'я і довголіття, миру і добра.

Дуже важливо виявляти повагу до представників старшого покоління та бути вдячними їм за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати та допомогти, за гідний приклад для наслідування. Тому, закликаємо сьогодні всіх – відвідайте своїх бабусь та дідусів. Допоможіть сусідам, які є значно старші за вас, адже повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]