Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Місто активних громадян
2016-12-23

МАГ - скорочена назва оновленої міської програми, яка стартує в 2017 році. Відповідне рішення затвердили на пленарному засіданні, що відбулося 22 грудня. Ініціатива передбачає продовження спільних заходів активних громадян і влади на поліпшення інфраструктури, покращення соціального, культурного та екологічного становища міста чи його мікрорайонів. У 2016 році на реалізацію заходів було спрямовано 152 тис.грн.( реалізовано 18 проектів). На наступний рік заклали 200 тис.грн. На один суспільно-корисний проект припадає 20 тис.грн. місцевих асигнувань.

Задля розвитку та посилення громадської активності в місті Миргороді в рамках співпраці з Британською Радою за програмою "Активні Громадяни", співпраці з громадськими організаціями та активістами міста та в умовах необхідності підтримки громадських ініціатив запроваджується Програма "Місто активних громадян". Програма є логічним продовженням Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян міста Миргорода на 2016 рік, втілення якої дало позитивні результати у формуванні партнерських відносин.

Програма "Місто активних громадян" передбачає проведення протягом 2017-2022 років заходів, спрямованих на залучення громадськості до процесів формування, реалізації та розвитку різних форм співпраці влади з громадою, вивчення громадської думки. Акронім Програми "Місто активних громадян" – МАГ, є офіційною скороченою назвою.

Головна мета Програми – посилення впливу громади на якість життя у місті Миргороді, підвищення відповідальності громадян за його розвиток та збереження інфраструктури, покращення соціального, культурного та екологічного становища міста чи його мікрорайонів; активізація та залучення громадян до визначення пріоритетних напрямків розвитку та вирішення найважливіших проблем міста.

Реалізація Програми на 2017-2022 роки відбуватиметься шляхом проведення щорічного конкурсу на визначення кращих громадських ініціатив. Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів міського бюджету при умові співфінансування Проектів громадянами міста. Передбачений обсяг фінансування Програми з міського бюджету на 2017 рік становить 200,0 тисяч грн. , на 2018 рік – 220 тис. грн., 2019 рік – 250 тис. грн., 2020 рік – 280 тис. грн., 2021 рік – 300 тис. грн., 2022 рік – 330 тис. грн. Фінансування одного Проекту з міського бюджету не повинно перевищувати 20,0 тисяч грн. Співфінансування учасників ініціативної групи (громадян міста) у розмірі не менше 15% від загальної вартості одного Проекту є обов'язковою умовою. Ініціативна група може долучати власних спонсорів до співфінансування. Сума співфінансування за рахунок спонсорських коштів необмежена.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]