Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Майстер-клас з виготовлення еко-рюкзаків
2017-05-31

Готуючи проект громадської ініціативи "Миргород - місто еко-торбин" журналістка Марина Усик знайшла цілу команду однодумців серед вчителів, громадських активістів та небайдужих жителів міста. Керівники гуртків Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді під керівництвом Лариси Хабоші не лише підтримали екологічний задум, а й запропонували виготовити речі для найменших миргородців. У ЦЕНТУМі організували майстер-клас з пошиву еко-рюкзаків.

Ідея виготовлення еко-рюкзаків з'явилася під час обговорення громадської ініціативи із впровадження еко-торбин у нашому місті. Таку пропозицію виготовлення саме дитячого варіанту висловили педагоги Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Вони розробили покроковий алгоритм створення еко-рюкзака. Необхідні матеріали для створення оригінального наплічника підготували заздалегідь. Добре знаючи для чого потрібен еко-рюкзак, вихованці гуртків ЦЕНТУМу подбали про відрізи тканин, шнур та фарбу для текстилю.

У результаті творчої колективної роботи створили 15 виробів. - Для нас це робота нова, але надзвичайно захоплююча, - говорить директор ЦЕНТУМ Лариса Хабоша, і додає: це практичні впевнені дитячі кроки до зменшення щоденного використання пластикових пакетів. Незабаром ці хенд-мейдові ексклюзивні рюкзачки забарвлять наше місто.

Таке саме зображення дерева та символічний напис любові до міста з'являться на еко-торбинах в рамках реалізації громадської ініціативи "Миргород - місто еко-торбин". Її  мета як і дитячого майстер-класу - навчити миргородців користуватися багаторазовою бавовняною еко-торбою замість численної кількості пластикових пакетів, - розповіла Марина Усик.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]