Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Майбутнє – за ОСББ
2015-11-03

П'яту Грантову угоду про співпрацю з проектом ЄС/ПРООН МРГ підписало ОСББ "Троїцьке 57". Офіційний документ голові правління Олександру Залєському передав міський голова Сергій Соломаха. За грантові кошти в багатоповерхівці планують зробити капремонт під’їздів. Ініціативу створення ОСББ у багатоповерхівці підтримала більшість мешканців, - розповідає Олександр Залєський, - було багато нарікань, доводилося ходити по квартирах і роз’яснювати. І врешті-решт – переконали співвласників у створенні ОСББ.

За словами міського голови Сергія Соломахи, можливість зробити ремонт за європейські кошти мали усі одинадцять ОСББ міста, однак бажання це зробити, висловили шість ОСББ. На підтримку ОСББ у 2015 році з міського бюджету передбачено 1,057 млн. грн. Кошти європейського проекту складають 1,155 млн. грн. Співфінансування мешканців становить 0,27 млн. грн.

Як зазначає  координатор проект ЄС/ПРООН в Миргороді Тетяна Усик, п'ять ОСББ уже мають підписані Грантові угоди, усім виділені кошти з міського бюджету, двоє отримали європейські кошти на власні рахунки, ведуться ремонтні роботи на об'єктах. Шосте ОСББ прийняло рішення про участь пізніше і очікує на підписання угод разом із двома навчальними закладами.

Проект  продовжить свою співпрацю з містом і в 2016 році. Тому співвласники мають змогу долучитися до ініціативи та отримати кошти на вирішення нагальних проблем, створивши об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Довідково: у Миргороді триває третя фаза спільного Проекту Європейського Союзу та Програми Розвитку Організації Об'єднаних Націй "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".  Його учасниками стали 6 ОСББ і два освітні заклади. Завдяки цьому проекту в місті буде на 3 млн.грн. проведено додаткові капремонти на 9 об'єктах міста.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]