Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Лист-подяка волонтерам-зоозахисникам
2021-12-03

За останні кілька років у Миргороді кількість безпритульних тварин суттєво зменшилась. Досягти таких результатів вдалось дієвим та гуманним способом, а саме - завдяки стерилізації вуличних котів та собак. Це стало можливим завдяки тісній співпраці міської влади та волонтерів. За цей час кількість стерилізованих тварин у місті зросла. На ці заходи з бюджету громади щороку виділяється відповідне фінансування. Разом з тим волонтерами проводиться робота з влаштування собак та котів у домівки мешканців громади, але питання безпритульних тварин залишається актуальним.

Виконавчі органи міської ради підтримують і будуть підтримувати гуманні громадські ініціативи щодо зменшення кількості безпритульних тварин. Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради висловлює щиру подяку усім волонтерам і небайдужим, а саме: Пасічній Ірині, Лукаш Елеонорі, Луцов'ят Ірині, Наталії Комарницькій та іншим без яких не були б можливими багато добрих справ для безпритульних тварин нашого міста.

Співчуття, милосердя і небайдужість, яку вони проявляють до братів наших менших, це величезний здобуток для всієї громади. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ваш приклад показовий і для інших. Надаючи допомогу братам нашим меншим, ви даруєте їм надію.  Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

Дякуємо за ваші великі теплі серця!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]