Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Курорти Миргород і Хмільник – побратими
2015-05-21

У Миргороді з робочим візитом перебуває делегація з м. Хмільник Вінницької області. Представники міста-курорту приїхали на запрошення міського голови Сергія Соломахи, щоб обговорити перспективи майбутньої співпраці. Під час візиту голова Хмільницької міської ради Василь Грушко та мер Миргорода Сергій Соломаха  в урочистій обстановці підкріпили печаткою Угоду про співпрацю, яку підписали у березні 2015 року  під час попередньої зустрічі у Хмільнику.

Сторони співпрацюватимуть в галузі освіти, охорони здоров'я, культури, туризму та інших сферах соціально-культурного життя, у сфері енергоефективності та енергозбереження, сталого просторового розвитку територій.

Нагадаємо, що культурні та економічні зв’язки миргородці підтримують з містами Маарду (Естонія), Згожелець (Польща), Рєчіца (Білорусь), Горна Оряховіца (Болгарія), Барбі (Німеччина). У 2014 році на карті співробітництва з"явилися міста Новоград-Волинський (Україна) та Єкабпілс (Латвія), а в 2015 році – місто-курорт Хмільник (Україна). Під час офіційного візиту до Миргорода  делегати ознайомилися з роботою відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, Центром надання адміністративних послуг, санаторно-курортним комплексом та відвідали комунальні підприємства: КП «Спецкомунтранс», КП «Комбінат благоустрою та озеленення», МК ЖЕУ.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]