Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Країна дитячих мрій
2021-06-02

 До міжнародного Дня захисту дітей на території Миргородської громади відбулися святкові заходи для малечі. Низка спортивних та культурно-розважальних заходів для дітвори відбулася у різних населених пунктах громади, втім, наймасовішим заходом стало свято на центральній площі міста першого червня, у перший день літа. І хоча погода зовсім не сприяла розвагам, проте святковий настрій дітям та дорослим дарували учасники свята та організатори. "Країну дитячих мрій"  влаштували на центральній площі Миргорода. Свою творчість демонстрували юні таланти нашої громади -  вихованці творчих студій та позашкільних гуртків, народні умільці. Дітвору розважали улюблені герої з мультфільмів. Зігрівали першого прохолодного літнього дня хлопчиків і дівчаток  конкурсами з призами та подарунками. 

Справжні перегони влаштували картингісти міської станції юних техніків. Цікавим для дітей було знайомство зі спецтехнікою: поліцейськими та пожежними машинами, каретами швидкої. Лікарі швидкої показували, як надавати першу медичну допомогу - роботи штучне дихання. Рятівники вчили, як гасити пожежу. Поліцейські розповіли про особливості своєї роботи. Діти із задоволенням фотографувалися із поліцейською атрибутикою, брали участь у конкурсах та флешмобах. Всі охочі мали змогу стати учасниками конкурсу малюнка "Моя поліція". Найактивніші учасники  свята отримали подарунки та призи від організаторів.

Представники міської та районної влади, а також організатори святкових заходів, побажали діточкам щасливого безтурботного дитинства  під мирним небом, гарного відпочинку влітку.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]