Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
КП "Миргородтеплоенерго” інформує
2021-08-03

Шановні абоненти КП  "Миргородтеплоенерго”!

Перед початком опалювального сезону 2021-2022 р.р. підприємство щиро дякує сумлінним платникам за своєчасний розрахунок за отримані послуги та сподівається на подальшу плідну співпрацю.  Ми робимо все, що залежить від нас, щоб у Ваших оселях було тепло та затишно. Споживачів, які мають заборгованість на кінець опалювального сезону, просимо розрахуватися в найкоротші терміни, що в свою чергу забезпечить своєчасний початок нового опалювального сезону 2021-2022 р.р. Звертаємо вашу увагу, що заборгованість за спожиті послуги можна реструктуризувати, склавши договір за адресою: м. Миргород, про. Луговий, 11.
          

    В зв’язку із змінами в законодавстві підприємство перейшло працювати в умовах ринку природного газу. Ці умови жорсткі та передбачають попередню оплату замовлених обсягів природного газу. Сьогодні підприємство знаходиться у тяжкому фінансовому стані, так як має борг за спожитий природний газ і за таких умов не в змозі провести попередню оплату заявлених обсягів газу навіть для надання послуги з гарячого водопостачання.
              Наше підприємство також звертається з проханням по можливості оплачувати авансові рекомендовані суми за послуги заздалегідь, щоб зменшити фінансове навантаження на сімейний бюджет узимку та не накопичуючи борги за тепло. У свою чергу, виконавець послуги зможе акумулювати отримані авансові платежі, щоб закупити природний газ для стабільного проходження опалювального сезону 2021/2022.
              Авансовий платіж, здійснений споживачем буде відображено у наступному рахунку-повідомленні, як переплата відповідної послуги, при умові відсутності заборгованості. Платіж буде зараховано як авансовий, винятково у разі відсутності заборгованості за опалення.
              Рекомендовані авансові платежі за послуги теплопостачання дозволять уникнути накопичення боргів та штрафних санкцій за прострочення оплати за опалення.
             Оплату можна здійснити в усіх відділеннях банків м. Миргород, а також онлайн та в касі КП «Миргородтеплоенерго»(без комісії), яка знаходиться за адресою: м. Миргород, про. Луговий, 11.

 

З повагою і надією на співпрацю  Адміністрація КП «Миргородтеплоенерго»

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]