Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
КП "Миргородтеплоенерго” інформує
2021-08-03

Шановні абоненти КП  "Миргородтеплоенерго”!

Перед початком опалювального сезону 2021-2022 р.р. підприємство щиро дякує сумлінним платникам за своєчасний розрахунок за отримані послуги та сподівається на подальшу плідну співпрацю.  Ми робимо все, що залежить від нас, щоб у Ваших оселях було тепло та затишно. Споживачів, які мають заборгованість на кінець опалювального сезону, просимо розрахуватися в найкоротші терміни, що в свою чергу забезпечить своєчасний початок нового опалювального сезону 2021-2022 р.р. Звертаємо вашу увагу, що заборгованість за спожиті послуги можна реструктуризувати, склавши договір за адресою: м. Миргород, про. Луговий, 11.
          

    В зв’язку із змінами в законодавстві підприємство перейшло працювати в умовах ринку природного газу. Ці умови жорсткі та передбачають попередню оплату замовлених обсягів природного газу. Сьогодні підприємство знаходиться у тяжкому фінансовому стані, так як має борг за спожитий природний газ і за таких умов не в змозі провести попередню оплату заявлених обсягів газу навіть для надання послуги з гарячого водопостачання.
              Наше підприємство також звертається з проханням по можливості оплачувати авансові рекомендовані суми за послуги заздалегідь, щоб зменшити фінансове навантаження на сімейний бюджет узимку та не накопичуючи борги за тепло. У свою чергу, виконавець послуги зможе акумулювати отримані авансові платежі, щоб закупити природний газ для стабільного проходження опалювального сезону 2021/2022.
              Авансовий платіж, здійснений споживачем буде відображено у наступному рахунку-повідомленні, як переплата відповідної послуги, при умові відсутності заборгованості. Платіж буде зараховано як авансовий, винятково у разі відсутності заборгованості за опалення.
              Рекомендовані авансові платежі за послуги теплопостачання дозволять уникнути накопичення боргів та штрафних санкцій за прострочення оплати за опалення.
             Оплату можна здійснити в усіх відділеннях банків м. Миргород, а також онлайн та в касі КП «Миргородтеплоенерго»(без комісії), яка знаходиться за адресою: м. Миргород, про. Луговий, 11.

 

З повагою і надією на співпрацю  Адміністрація КП «Миргородтеплоенерго»

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]