Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Кохання поза часом 2019» в Миргороді
2019-02-13

14 лютого, у день усіх закоханих, Миргородський міськрайонний відділ ДРАЦС ГТУЮ працюватиме з 8:00 до 24:00. Працівники відділу підтримали акцію «Кохання поза часом 2019». Закохані зможуть зареєструвати шлюб за поданою раніше заявою чи скористатися послугою «Шлюб за добу», подати заяву на реєстрацію шлюбу та урочисто відзначити заручини чи ювілейне весілля.

Подаруйте собі неповторні миті разом із коханою людиною! 14 лютого 2019 року Миргородський міськрайонний відділ ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській області запрошує на розкішну реєстрацію шлюбу та ювілейного весілля. Ми знаємо, як створити незабутню, романтичну атмосферу для закоханих. Затишна зала урочистих подій та святкова атмосфера подарують Вам незабутні романтичні моменти. Миргород може стати чудовим містом для двох, коли йдеться про реєстрацію шлюбу в День Закоханих! Наше місто - одне з найгарніших міст України! Місто, де творяться дива! Місто, де варто закохатися один в одного заново...

Якщо Ви хочете здивувати свою половинку, але ще не визначились з святкуванням, тоді запрошуємо у Миргородський міськрайонний відділ ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській області з 08:00 год. до 00:00 год. 14.02.2019 року в рамках проекту # КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ 2019#, де Ви зможете урочисто освідчитися в коханні своїй другій половинці, запропонувати руку і серце, подати заяву на державну реєстрацію шлюбу! Зробіть цей день особливим, а ми Вам в цьому радо допоможемо. Наша адреса: Миргородський міськрайонний відділ ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській областім. Миргород, вул. Д. Апостола, 2. Телефон: (05355) 5-06-78.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]