Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Якщо про бібліотеку дбає влада
2016-08-17

Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі – головна бібліотека нашого міста, що в останні роки стрімко трансформує основні напрямки діяльності у відповідності до потреб основних категорій користувачів та потреб, що виникли у результаті розвитку суспільства в цілому. Бібліотека розташована у центрі міста, має розгорнуту структуру обслуговування з абонементом, читальним залом, Інтернет-центром. Книгозбірня доступна різним верствам населення для ознайомлення з вітчизняними і зарубіжними документами, які представлені на різних носіях.

Тому формування повноцінного ресурсного потенціалу для задоволення широких потреб користувачів є її головним завданням. Відбулося оновлення бібліотеки, намітилися позитивні зрушення в її  діяльності. І все це завдяки вагомій підтримці з боку місцевої влади на чолі з мером нашого міста С. П. Соломахою. У 2015 році міська рада допомогла в переоснащенні  нашого Інтернет-центру. Виявом особливої турботи органів влади про бібліотеки та їх користувачів є поповнення  книжкових фондів міських бібліотек за  кошти місцевого бюджету. За ініціативи відділу та підтримки міського голови в Миргороді вперше розроблено Програму підтримки ініціатив громадян, яку затверджено 6 сесією 7 скликання від 20 січня 2016 року рішенням №15 та виділено 100 тис. грн. з міського бюджету на реалізацію проектів. Колектив нашої бібліотеки для удосконалення бібліотечного сервісу  взяв участь у цій Програмі і  виграв грант на облаштування точки  вільного доступу  до Wi-Fi в бібліотеці.

Кожен крок, зроблений владою назустріч бібліотеці, в першу чергу є виявом турботи про пересічного користувача, про реалізацію його конституційного права на всебічний розвиток особистості, підтримку ідеалів вільного, відкритого і демократичного суспільства.

Завідувач бібліотеки                                                                    Федченко А. Г.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]