Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Як допомогти собі підтримувати ментальне здоров’я
2023-10-09

Згідно з визначенням ВООЗ, ментальне здоров'я – це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати. Ментальне здоров'я об'єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником, тому піклування про нього має перетворитися для українців на щоденну звичку.

     Саме з цією метою за ініціативи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради» та фахівців психологічної служби ОЗО «Миргородський ліцей імені І.А.Зубковського»  5 жовтня 2023 року на базі управління освіти, молоді та спортув межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» стартував курс тренінгів для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти громади за програмою «Діти та війна: навчання технік зцілення».

     Під час групових занять учасники отримують професійний супровід, удосконалюють навички комунікації, опановують дієві вправи і техніки для підтримки психічного та фізичного балансу, що є єдиним цілим для ефективного та повноцінного життя заради майбутнього!

 

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я!

#тияк#

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]