Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інтерактивний семінар «Бізнес та влада Миргорода: згуртованість для подолання спільних викликів»
2021-09-18

Як малому та середньому бізнесу втриматися на плаву в умовах пандемії? Про це говорили під час інтерактивного семінару для підприємців Миргородської громади в рамках проєкту «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії», що відбувся 16 та 17 вересня в Миргороді.

Як малому та середньому бізнесу втриматися на плаву в умовах пандемії? Про це говорили під час інтерактивного семінару для підприємців Миргородської громади в рамках проєкту «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії», що відбувся 16 та 17 вересня в Миргороді.

Інтерактивний семінар для представників малого і середнього бізнесу організували експерти проєкту «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії» у співпраці з  міською владою Миргорода. За мету поставили налагодження комунікації між владою і бізнесом, створення комфортних умов для розвитку підприємництва в громаді. «Цей захід буде дуже корисним для всіх учасників, оскільки спільно експертами та підприємцями будуть обговорюватися питання проблем бізнесу і якої допомоги хоче бізнес від влади. І за результатами цього семінару ми, як влада, зможемо зрозуміти, які напрямки можемо розвивати для підтримки нашого бізнесу», - прокоментувала  заступник міського голови Наталія Молочко.

У перший день семінару окреслювали виклики, а вже наступного дня разом з експертами шукали шляхи їх вирішення. Підприємці, зокрема, наголошували на тому, що вкрай важко витримувати конкуренцію з представниками тіньового бізнесу, котрі не сплачують податки, а отже й можуть пропонувати дешевші товари й послуги. Від влади просили підтримки та мотивації саме для легального бізнесу, аби працювати відкрито було комфортно й вигідно.

Під час заходу підприємці мали можливість не лише почути думку експертів проєкту, а й поспілкуватися один з одним, обмінятися досвідом вирішення проблемних питань та дізнатися про доступ до джерел корисної інформації. За результатами інтерактивного семінару планується розробити та внести відповідні зміни до програми підтримки малого та середнього бізнесу. Оновити програму із врахуванням питань щодо підтримки бізнесу, що працює легально, планується до грудня 2021 року.

 

Довідково: проєкт «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії» є частиною програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]