Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформаційне повідомлення
2018-03-16

Національний банк України повідомляє, що у рамках реформування регіональної мережі з 01 березня 2018 року припиняється доставка кореспонденції відділеннями ПАТ «Укрпошта», адресованої Національному банку України, за адресою: вул. Соборності, 17, м. Полтава, 36020.

Для місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, соціального забезпечення, судів та правоохоронних органів, юридичних та фізичних осіб (у т.ч. пенсіонерів та колишніх працівників Національного банку) Полтавського регіону листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, здійснюватиметься за поштовою адресою юридичної особи: вул. Інститутська, 9, м. Київ, 01601.

Видача довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи і майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, суб'єктів підприємницької діяльності Полтавської області та м. Полтави здійснюватиметься у м. Києві за адресою: пл. Контрактова, 2-6, 2 під'їзд, тел. (044) 230-17-69 (адреса для листування: Національний банк України, вул. Інститутська, 9, м. Київ, 01601).

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]