Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформація для військових та цивільних
2022-03-10

Департамент охорони  здоров'я Полтавської обласної військової адміністрації інформує, що з 24.02.2022 року на території Полтавської області на базі міських та районних лікарень на всіх адміністративних територіях розгорнуто та функціонують у режимі госпіталів 52 медичних заклади.  У разі поранення, травм, отруєнь, захворювань  необхідно звернутися до найближчого медичного закладу, який працює 24/7, де  буде надано медичну допомогу, а при необхідності, за характером ураження, забезпечено транспортування до спеціалізованого шпиталю.

Просимо вас не піддаватися паніці! Ми чітко знаємо та  виконуємо  свої завдання та обов‘язки. Система спеціалізованої медичної служби та медицини катастроф працює як єдиний, повністю керований механізм, що має потужності мобілізовані та збільшені на сьогодні у рази.

ПРОХАННЯ ДО ВСІХ:

 -  зберігати спокій;

 - за медичною допомогою звертатися виключно до найближчих медичних закладів, або до служби 103;

- пам’ятати, що про потреби у матеріальному забезпеченні лікарень медики звертаються самостійно, інформують відкрито усіма доступними засобами;

  - усе, що стосуються надання медичної допомоги та зібрано на добровільній основі, треба передавати безпосередньо до медичних закладів.

         МЕДИЧНА СЛУЖБА ОБЛАСТІ Є СКЛАДОВОЮ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ, ВОНА Є КОНСОЛІДОВАНОЮ, МАЄ СИСТЕМНУ ОРГАНІЗАЦІЮ, ЧІТКО ВИКОНУЄ СВОЇ ПРОФЕСІЙНІ ЗАВДАННЯ І НЕ ПОТРЕБУЄ СТОРОННЬОГО УПРАВЛІННЯ.

         БУДЬ-ЯКІ ДІЇ, ЩО ПЕРЕШКОДЖАЮТЬ МЕДИКАМ У ВИКОНАННІ СВОЇХ ОБОВ’ЯЗКІВ, ОТРИМАЮТЬ ЖОРСТКУ ВІДСІЧ ЗА ЗАКОНАМИ ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 травня 2024 року

     
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]