Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ХV міська Спартакіада успішно крокує з навчанням студентів
2015-04-30

І викладачі, і студенти МХПК уміють поєднувати успішне навчання, високі результати праці і заняття спортом. Так на початку 2015 року відбулися змагання з шашок, шахів, а дещо пізніше - з настільного тенісу на базі ЗОШ №1 ім.Панаса Мирного. І зовсім недавно закінчилися волейбольні, баскетбольні баталії серед трудових колективів міста, а під час березневих свят студенти і викладачі коледжу взяли активну участь у змаганнях з кульової стрільби.

Прикладом для наших студентів є викладачі. Рожко Ю.В. - фізик, але стріляє краще за всіх із м/к гвинтівки, ділиться досвідом, навчає молодь. А М.А.Онопрієнко в будь-яку хвилину може зіграти у волейбол, баскетбол, настільний теніс з В.О.Лупашком. Вони завжди на майданчиках зі студентами. Активно пропагують здоровий спосіб життя і члени адміністрації під керівництвом  директора Кікто С.М., заступників  Тараненко О.О., Гречко О.В., Халітової Л.А., Федоренко О.М., за котрими йдуть до спортивної зали інші викладачі. У міській спартакіаді взяли участь команди коледжу з 7 видів  спорту. Були і перемоги, і поразки, але найголовніше, що спорт - це здоров‘я, а прагнення до перемоги до самовдосконалення у наших студентів завжди є. Ми були вражені, як чудово проводилися змагання  з волейболу в нашому  спортзалі, де грали учасники з 14 років до 70 років. Усі трудові колективи  мужньо боролися за перемогу. А приклад ми брали з команд держустанов, 3ТВУЗ, підстанції, освіти.  Наші перемоги з шашок, стрільби з м/к гвинтівки - це теж результат праці студентів. Ці змагання загартовують молодь, дають змогу не сидіти у кімнатах та біля комп'ютера. Треба відзначити, що міська спартакіада трудових колективів проводиться на досить високому рівні. А тому хотілося б подякувати особисто голові Миргородської міської організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" А.А. Побідинському. Найголовніше те, що студенти беруть  приклад із дорослих, своїх батьків, із якими і тренуються, і змагаються.  Так у різновікових змаганнях батьки Коростиленко Алла та Віталій передають досвід своїм дітям - студентам коледжу. Сім'я Яненка Сергія гордиться своїм сином Владом, нашим студентом ЕК-11, котрий не тільки перемагає в шахових баталіях на обласних змаганнях серед студентів, а й грає прекрасно у волейбол, стріляє з м/к гвинтівки, успішно навчається,  а йому тільки 14 років!

Гарно навчаються, дружать зі спортом наші студенти Бойко Дмитро (ТО-31), Омельченко В. (ТО-11), Крот Віталій (ЕК-31), Лавренко Ярослав (ТО-21), Зімін Олександр (ТС-31), Ксьонз Богдан (ЕК-31), Хітько Дмитро (ТС-11) і багато інших.

Викладачі та студенти нашого коледжу гармонійно поєднують успішне навчання і спорт, бо студентська молодь - це майбутні захисники нашої держави.

Н.Т.Мурзак, керівник ф/в МХПК

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]