Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Харківські курсанти-льотчики тренувалися Миргороді
2017-05-22

Курсанти льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба пройшли тренажну підготовку в Миргороді на базі 831 бригади тактичної авіації Повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України. Навчальна програма передбачала чимало тем занять, починаючи від вивчення керівних документів, які регламентують льотну роботу та безпеку польотів, і до тренажів в кабіні літака-винищувача Су-27 з відпрацюванням особливих випадків в польоті.

Після вивчення керівних документів, курсанти ознайомились із методикою виконання зльоту та посадки, особливостями простого та складного пілотажу, порядком роботи з обладнанням кабіни літака при виконанні простого та складного пілотажу. Молодим льотчикам доводиться вчитись переключати увагу на зльоті та посадці, на фігурах пілотажу, - пояснив старший викладач кафедри льотної експлуатації та бойового застосування літаків Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба підполковник Сергій Рудаков.

 

Безпосередньо на літаках-винищувачах Су-27 курсанти знайомились із порядком прийому літака, виконання запуску та опробування систем літака, порядком роботи з обладнанням кабіни при виконанні польотів по маршруту та на бойове застосування по повітряним цілям тощо. Особлива увага була приділена діям льотчика при вимушеному покиданню літака та відпрацюванню особливих випадків в польоті.

Військові льотчики повинні знати все про особливості та характеристики всіх типів  військових літаків, які можуть перебувати на озброєнні. Бездоганна майстерність володіння бойовими літаками – це не лише одне з вагомих складових успішного виконання бойових завдань, але й навик, від якого залежить особиста безпека та життя мирних жителів, - підкреслив командир 831 бригади тактичної авіації полковник Олексій Захарчук.   

Офіцер – прес-секретар 831 бригади тактичної авіації лейтенант Світлана Борисова

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]