Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із захисником України Вадимом Шумовим
2023-08-13

13 серпня  миргородська громада  попрощалася із Вадимом Шумовим,  захисником України. Воїн визволяв українську землю від російських окупантів. 7 серпня  Вадим Юрійович помер після важкого поранення і тривалого лікування. Непоправне горе і біль  для тисяч українських родин. Сьогодні, низько схиляючи голови, миргородці провели в останню путь свого земляка, вірного солдата України Вадима Шумова.

Вадим Юрійович народився 28 березня 1976 року в м. Запоріжжя. Згодом родина переїхала до Миргорода. Вадим навчався у гімназії ім.Т.Г.Шевченка і після закінчення 8 класів обрав для себе мирну професію механіка та водія автотранспортних засобів в Красногорівському професійно-технічному училищі №49. Він ріс веселим, товариським,  доброзичливим і справедливим хлопцем. Після навчання та строкової служби у лавах ЗСУ Вадим працював в Миргородському відділенні Полтаваобленерго, на будівельних майданчиках України та за кордоном. Війна застала Вадима Шумова у Запоріжжі. Як справжній чоловік у перші ж дні він був у військкоматі. Навчання і бойове злагодження у складі військової частини А7363 197-й окремого батальйону територіальної оборони Регіонального управління «Південь» відбувалося  в важких боях, і солдату Шумову допомагали навички строкової військової служби. Він виконував надзвичайно відповідальну і надважливу роботу снайпера розвідувального відділення. Бойові завдання були пов’язані з великим ризиком для життя. У квітні 2023 року Вадим Шумов отримав контузію, підлікувався і повернувся на передову. Він мріяв внести свій вклад у нашу  перемогу, мріяв помститися за полеглих побратимів, вигнати окупантів з рідної домівки.  На жаль, липень цього року став фатальним – Вадим Шумов отримав складне поранення, був евакуйованим до госпіталя в місто Одесу. Тривале лікування, декілька операцій. Лікарі боролися за життя вмілого снайпера, але серце героя не витримало. 7 серпня 2023 року Вадим Юрійович Шумов помер. Про це розповів начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування  і соціальної підтримки капітан Богдан Зубченко.

Перестало битися серце справжнього воїна і вірного побратима. У Вадима Юрійовича залишилися рідні: син, сестра, племінниця, кохана жінка. Слова співчуття від всієї громади висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій: «В цю гірку мить поділяємо Ваше горе та разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Ми не пробачимо рашистам! Ворог відповість за кожне обірване життя, за кожен наш дім, за кожну вулицю! Вічна пам’ять і слава українському воїну Вадиму Юрійовичу Шумову, який захищав рідну Україну і кожного з нас!  Ми переможемо! Слава Україні!»

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]