Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із захисником Сергієм Гавриленком
2024-01-05

Учора в громаді зустріли тіло загиблого захисника Сергія Гавриленка, а сьогодні попрощалися із полеглим земляком, воїном 110-ої окремої механізованої бригади імені генерала-хорунжого Марка Безручка Сергієм Гавриленком. 28 грудня 2023 року на Донецькому напрямку під час виконання бойового завдання наш незламний захисник отримав смертельні поранення.

Сергій Гавриленко народився 28 квітня 1983 року в Миргороді. Сергій Гавриленко закінчив  третю школу, відслужив строкову службу у лавах ЗСУ і присвятив себе цирковій арені. Брати Гавриленки гастролювали Україною з цирком "Шапіто". Сергій був і веселим, і вправним жонглером, і умілим адміністратором. Повернувшись у Миргород, Сергій Віталійович одружився. Виховували двох дітей.

Працював на різних роботах, будував плани на життя. Всі ці плани перекреслила підступна росія. У свій тридцять дев’ятий день народження 28 квітня 2022 року солдат Гавриленко, не вагаючись, пішов захищати рідну домівку та рідну державу. Він став частинкою сильних і незламних воїнів 110-ої окремої механізованої бригади імені генерала-хорунжого Марка Безручка. Підрозділи бригади тримають оборону на Донецькому напрямку з березня 2022 року. На жаль, в одному з таких зіткнень 28 грудня 2023 року перестало битися серце вірного сина України Сергія Гавриленка. Про це розповів начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки майор Богдан Зубченко.

Від всієї громади щирі слова співчуття висловив родині та побратимам захисника України  секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. Словами неможливо загоїти в серці болючу рану втрати. Пішов у засвіти сміливий воїн, патріот,  вірний друг, брат, люблячий батько.

Наша безмежна шана полеглому Захисникові Сергію Віталійовичу Гавриленку! Ми не забудемо і не пробачимо! І помстимося! Віримо у перемогу України.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]