Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із Захисником Костянтином Метеліним
2023-11-12

12 листопада в громаді попрощалися із Захисником Костянтином Метеліним. 7 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області головний сержант стрілецького взводу Костянтин Метелін загинув смертю Героя. До останнього подиху він залишився вірним військовій присязі і Україні, яку любив понад усе.

Костянтин Сергійович Метелін народився 4 січня 1978 року в селі Білоцерківка Новобугського району Миколаївської області. Ріс товариським і веселим, працьовитим і щирим хлопцем. Здобув середню освіту. Працював трактористом  до 2009 року у Новому Бузі Миколаївської області. У 2010 році разом зі своєю родиною переїхав до Дібрівки. Костянтин Сергійович працював на молочно-товарній фермі Дібрівського конезаводу. Костянтин був душею компанії, мав безліч талантів і здібностей. Активно займався спортом. Мав таланти до малювання, гарно співав, грав за Дібрівську футбольну команду. Мав щасливу родину і разом з дружиною Оленою виховував двох дітей. Умілий, невтомний до роботи Костянтин Метелін мав безліч планів на подальше життя. Але все перекреслила російська агресія. Як справжній чоловік і великий патріот взяв до рук зброю: 8 березня 2022 року сержант Метелін виконував бойові завдання у складі військової частини Миргородської тероборони.  Завжди веселий та усміхнений, хороший друг та надійний побратим сумлінно виконував усі завдання. Він був завжди готовий прийти на допомогу, був дуже сміливим та мужнім.

З початку 2023 року у складі 116-ої окремої бригади територіальної сержант Метелін виконував  у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом, під Соледаром та Авдіївкою..На жаль, бій 7 листопада 2023 року став останнім для Героя. Сержант Костянтин Метелін із честю виконав свій військовий обов’язок і віддав життя за своїх рідних, свою державу.

Вічна пам’ять і слава українському воїну Костянтину Сергійовичу Метеліну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 

Рішенням 42 сесії Миргородської міської ради присвоєно почесне звання "Почесний громадянин Миргородської громади" (посмертно)

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]