Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із Захисником Костянтином Метеліним
2023-11-12

12 листопада в громаді попрощалися із Захисником Костянтином Метеліним. 7 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області головний сержант стрілецького взводу Костянтин Метелін загинув смертю Героя. До останнього подиху він залишився вірним військовій присязі і Україні, яку любив понад усе.

Костянтин Сергійович Метелін народився 4 січня 1978 року в селі Білоцерківка Новобугського району Миколаївської області. Ріс товариським і веселим, працьовитим і щирим хлопцем. Здобув середню освіту. Працював трактористом  до 2009 року у Новому Бузі Миколаївської області. У 2010 році разом зі своєю родиною переїхав до Дібрівки. Костянтин Сергійович працював на молочно-товарній фермі Дібрівського конезаводу. Костянтин був душею компанії, мав безліч талантів і здібностей. Активно займався спортом. Мав таланти до малювання, гарно співав, грав за Дібрівську футбольну команду. Мав щасливу родину і разом з дружиною Оленою виховував двох дітей. Умілий, невтомний до роботи Костянтин Метелін мав безліч планів на подальше життя. Але все перекреслила російська агресія. Як справжній чоловік і великий патріот взяв до рук зброю: 8 березня 2022 року сержант Метелін виконував бойові завдання у складі військової частини Миргородської тероборони.  Завжди веселий та усміхнений, хороший друг та надійний побратим сумлінно виконував усі завдання. Він був завжди готовий прийти на допомогу, був дуже сміливим та мужнім.

З початку 2023 року у складі 116-ої окремої бригади територіальної сержант Метелін виконував  у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом, під Соледаром та Авдіївкою..На жаль, бій 7 листопада 2023 року став останнім для Героя. Сержант Костянтин Метелін із честю виконав свій військовий обов’язок і віддав життя за своїх рідних, свою державу.

Вічна пам’ять і слава українському воїну Костянтину Сергійовичу Метеліну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 

Рішенням 42 сесії Миргородської міської ради присвоєно почесне звання "Почесний громадянин Миргородської громади" (посмертно)

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]