Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із Воїном Яном Квілінським
2024-01-30

Знову плаче громада. У селі Дібрівка попрощалися із земляком, відважним Воїном Яном Квілінським. Виконуючи бойове спеціальне завдання на Донецькому напрямку, наш захисник, оператор-вогнеметник Сил спеціальних операцій, старший солдат Ян Владиславович загинув 23 січня 2024 року. З мужнім оборонцем прощалися у селі, а поховали на Алеї Героїв у Миргороді.

Ян Владиславович народився 27 лютого 1989 року в с.Стовбине Миргородського району. Закінчив Дібрівську середню школу. Вивчився на агронома і разом з родиною заснували фермерське господарство «Сад Квілінського». З 2015 по 2020 роки Ян Владиславович був Дібрівським сільським головою. Ян був учасником революції Гідності та головою Миргородської районної організації ВО Свобода, активно відстоював національні інтереси. 23 вересня 2023 року на сторінці у соціальній мережі з’явилося оголошення: «Сад Квілінського» тимчасово припиняє роботу», а 26 вересня Ян став до лав ЗСУ. Він підписав контракт із Окремим центром спеціальних операцій «Схід» імені князя Святослава Хороброго. Старший солдат оператор-вогнеметник роти спеціального призначення виконував складні і небезпечні завдання на пекельному «нулі» Донецького напрямку. На жаль, кривавий бій 23 січня 2024 року став останнім для Героя.

Ян Квілінський не дожив до 35-ого дня народження зовсім трохи. Не дійшов - мав важливішу Справу - захист України. І вдячні українці, рідні, друзі, побратими, однопартійці, ніколи не забудуть його подвигу.

Наша безмежна шана полеглому Герою. Його смерть не була марною – Ян Квілінський з честю виконав свій чоловічий, громадянський,  військовий обов’язок і поклав життя за рідну Батьківщину. Віримо у перемогу! Слава Україні! Смерть ворогам!

Від  всієї громади щирі співчуття рідним, друзям та побратимам висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Вічна шана Воїну!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]