Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із Воїном Дмитром Чехом
2023-12-31

31 грудня у громаді попрощалися із Воїном Дмитром Чехом. 25 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині кулеметник стрілецької роти військової частини Дмитро Леонідович отримав смертельні поранення. Кожне обірване війною життя - страшне горе для всіх нас. Наша безмежна шана полеглому Захисникові! Ми не забудемо і не пробачимо! І помстимося! Віримо у перемогу! Слава Україні і смерть ворогам!

Дмитро Чех народився 24 лютого 1984 року. Коли йому виповнилося 2 роки, родина переїхала до Миргорода. Навчався в гімназії імені Т.Г.Шевченка, потім -  у Миргородському ПТУ №44. Працював на різних будівельних майданчиках України. Дмитро Леонідович мав багато друзів, захоплювався риболовлею, був затятим колекціонером монет. 26 лютого, у перші найстрашніші дні війни Дмитро Леонідович Чех, не вагаючись, пішов захищати рідну домівку і рідну державу. У лавах ТрО охороняв об’єкти інфраструктури, проходив бойове злагодження. З початку 2023 року у складі 116-ї окремої механізованої бригади виконував бойові завдання у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом - на сході держави. На жаль, в одному з таких зіткнень перестало битися серце вірного сина України Дмитра Чеха. Про це розповів начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування  і соціальної підтримки майор Богдан Зубченко.

На прощальній церемонії з Воїном слова підтримки рідним, друзям та побратимам висловили секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка.

Поховали полеглого Захисника України на Алеї Героїв у Миргороді.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]