Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні теми планового виконкому
2020-06-17

17 червня міський голова Сергій Соломаха провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Основні питання розгляду: підсумки роботи "Миргородтеплоенерго", "Миргородводоканал", відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту.

 

Про результати роботи відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради за 2020 рік доповідала начальник відділу Тетяна Усик.  Вона деталізувала про всі напрямки роботи: підготовка проєктів для залучення коштів у розбудову та модернізацію міської інфраструктури, супровід ініціатив, звітування по проєктній діяльності, контроль за споживанням енергоресурсів бюджетними установами. Також доповідач розповіла про хід реалізації інвестиційних проєктів, зазначивши, що протягом 2019 року відділ здійснював управління проєктами загальною вартістю 171 млн. грн. Подано конкурсні інвестиційні заявки на загальну суму 205,2 млн. грн.

Детальними були і звіти про діяльність комунальних підприємств ""Миргородтеплоенерго" та "Миргородводоканал". Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Миргородтеплоенерго" Миргородської міської ради, результати проведення опалювального періоду 2019 – 2020 років та підготовку до опалювального періоду в поточному році доповідав т.в.о. керівника підприємства Олег Фішер. За його словами, опалювальний сезон пройшов без серйозних зривів і аварій, скарг на якість опалення та підігріву води.  Нині триває підготовка до  роботи в осінньо-зимовий період 20 - 21 років: планується обстеження та ремонт котлів, технічне обслуговування та ремонт систем автоматики безпеки роботи теплогенеруючого обладнання, проведення метрологічної повірки вузлів комерційного обліку газу та вузлів обліку технічного відпуску теплової енергії з котелень, ремонт та обслуговування насосного обладнання. У рамках проєкту MOGEDICO буде реконструйовано котельню по вул. Прорізній, 4а та теплових мереж шляхом об'єднання в один тепловий район. Підприємством також проведено розрахунки тарифів з обґрунтуваннями та структурою і подані для розгляду та встановлення до виконкому Миргородської міської ради та Великобагачанської селищної ради та оприлюднені на офіційному сайті підприємства для  цьогорічного сезону. Звіт.

Про стан роботи та фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Миргородводоканал" Миргородської міської ради інформував керівник підприємства Олег Говоруха.  Він розповів про поточний стан підприємства, проведення планових та аварійних робіт, комп'ютеризацію роботи. Олег Говоруха зазначив, що дистанційне керування дільницями вже принесло певні результати. Він розповів, що  на офіційному сайті підприємства  є низка модулів для комунікації з громадянами.

За підсумками розгляду фінансово-господарської діяльності підприємств відбулося широке обговорення. Особливо жваво йшлося про необхідність відновлення асфальтного покриття після ліквідації аварійних та планових робіт комунальними підприємствами, а також їх огородження попереджувальними знаками.

Ще на засіданні було заслухано інформацію  начальник ВЖКГ Олександра Залєського про стан ефективності використання комунального майна міста.

Також на засіданні було ухвалено рішення з питань у справах дітей, споживчого ринку та підприємництва, архітектури та містобудування, діяльності виконавчого комітету.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]