Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні теми 26-ї сесії
2022-11-17

Додаткові кошти на підтримку військових, їх соціальний захист та ресурси для проходження цьогорічного зимового періоду в Миргородській громаді передбачили на 26-й позачерговій сесії Миргородської міської ради, що відбулася 16 листопада. У засіданні, яке провів міський голова Сергій Соломаха, взяли участь 27 депутатів. Вони одноголосно ухвалили рішення, які були попередньо погоджені на профільних комісіях.

Почали сесію із внесення змін до рішення від 24 грудня 2021 року “Про бюджет Миргородської міської територіальної громади на 2022 рік”. Начальник фінансового управління Сергій Скляр поінформував, що за рахунок перевиконання дохідної частини бюджету по податку на доходи фізичних осіб від грошового утримання військовослужбовців, цей же ресурс пропонується спрямувати для підтримки військових,  їх матеріально-технічного забезпечення, поточний ремонт, придбання речей, пов’язаних із зимовим періодом. Додатково за рахунок субвенції з бюджету громади виділили військовій частині 2,7 млн.грн на інвентар, закупівлю обладнання, дизельних генераторів, теплових гармат та оргтехніки.

Інше рішення стосувалося приймання пально-мастильних матеріалів від Проєкту "ГОВЕРЛА" до комунальної власності громади. У ці важкі часи міжнародні партнери надали  нашій громаді допомогу, яку буде використано для роботи генераторів, які розподілили для забезпечення роботи критично важливих об'єктів ЖКГ, освітніх та медичних закладів.

Проголосували також і за передачу  семи закуплених генераторів  в оперативне управління та тимчасове користування  установам.

Депутати міської ради також розглянули питання про внесення змін до рішення «Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф на території України на 2022-2024 роки». Цією Програмою зокрема передбачено кошти на оздоровлення наших захисників та членів їх сімей. На поточний рік фінансування складає 3 млн.грн.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]