Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фестиваль вуличних культур до Дня молоді
2017-06-27

Цьогорічний день молоді в Миргороді відзначили у форматі фестивалю вуличних культур. Активісти молодіжної громадської організації "Передвижник" запозичили цю ідею у харків'ян та додали місцевого колориту.

Розпочався день зі спортивних змагань. 14 любительських команд з різних міст України грали в стрітбол 3 на 3 в центрі міста. Святкова атмосфера сприяла гарному настрою спортсменів та вболівальників, які збиралися підтримати учасників змагань. Напружена боротьба на майданчиках точилась до останніх секунд. Третє місце здобула команда "Ураган" (м. Миргород). У напруженій боротьбі за перше місце сильнішими виявились спортсмени з команди "Полтава" (м. Полтава). Гравці команди "Бразерс" (м. Миргород) здобули срібло. Переможці отримали  призи та грамоти від міської ради.

Силами на центральній площі мірялися також брейк-дансери. Брейкбаттли організували  PLT Hip-Hop Community (Полтава). 12 танцюристів, в основному полтавці і миргорордці, змагалися у двох номінаціях: «Початківці і діти» та «Профі». Баттли супроводжувались виступами діджеїв та мс. Перемогу здобули: у категорії «початківці і діти» бібой Джорж (7 років, Полтава), у категорії «Профі» бібой Муравей (Миргород). Завершилися суботні святкування гучним реп-концертом за участю харківського бітбокс дуету, місцевого гурту ТЕНК та суперфіналіста шоу "Україна має талант", відомого репера з Полтави Артема Лоїка.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]