Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Екологічні проєкти Миргородської громади перемогли в обласному конкурсі
2020-11-18

Два проєкти Миргородської громади перемогли в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області.  Уже в наступному році екологічні ініціативи "Придбання мобільного сортувального комплексу для поліпшення екологічної інфраструктури Миргородської громади"  та   "Створення комплексної системи поводження з побутовими відходами  у Миргородському районі" отримають співфінансування з обласного бюджету.

Першим проєктом заплановано встановлення нової сучасної лінії сортування твердих побутових відходів на території КП "Спецкомунтранс". Сортування здійснюватиметься на 17 фракцій та охопить 100% твердих побутових відходів міста. Після сортування, відібрана вторинна сировина подаватиметься до пресу, який є в наявності у комунального підприємства, та пресуватиметься в тюки (окрім скла). При накопиченні певного обсягу конкретного виду сировини  буде вивозитися до переробної організації. Фінансування:  кошти обласного бюджету у сумі 600,00 тис. грн., коши міського бюджету - 600,00 тис. грн.

Інша ініціатива розрахована на  попередження техногенної катастрофи у селах довкола міста, а саме:  Білики, Вовнянка, Гаркушинці, Зубівка, Петрівці, Шахворостівка, Ярмаки, де щорічно частина відходів з громад не вивозиться та потрапляє до несанкцінованих сміттєзвалищ, наприклад, до лісосмуг. Несанкціоновані сміттєзвалища створюють загрозу техногенної катастрофи у громадах. У рамках проєкту заплановано придбання сміттєвих баків та проведення роз'яснювальної роботи. Баки будуть на балансі КП "Спецкомунтранс" і надаватимуться в користування громадам. Фінансування: кошти обласного бюджету у сумі 800 тис. грн. та кошти партнерів - 800 тис. грн.

Дякуємо миргородцям, які взяли участь у голосуванні, і  допомогли нашим проєктам перемогти!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]