Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитинство моє золоте
2018-06-04

У перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.   1 та 2 червня розважально–ігрові програми  проведені і в мікрорайоні «Почапці». Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави. Якщо посмішки сяють на личках дітлахів  -значить в України є майбутнє.

З Днем захисту дітей на дитячому майданчику по вул. Енергетиків присутніх  привітала секретар міської ради, депутат міської ради Н. О. Гирка. На святі по вул. Почапці з вітальним словом до дітей і дорослих звернувся депутат міської ради, голова ради мікрорайону «Почапці»  Г. П. Семененко. На дитячому майданчику на розі вулиць Сластьона і Молодіжної привітав дітей зі святом   депутат міської ради О. І М`якота. Всі вони побажали міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

Пісенні вітання дітлахам дарували  учениці ДМШ ім. А. Коломійця: Е. Дишлева, В. Величко (дует «Ельві»), П. Чех, К. Сіренко, В. Полянська, А. Харіна. Запальний веселий танок подарували учасники Народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика» Центру естетичного виховання.

Маленькі гості свята «подорожували» і на «літачках», і на «автомобілях», стрибали «жабенятами». На імпровізованих зупинках розважали дітей  іграми і конкурсами веселі клоуни (А. Михайлюк, О. Курінна). Казковим «паровозиком» домчали до кінцевої зупинки, де на дітлахів чекав сюрприз - морозиво.

Вдячні за  допомогу в організації та проведенні свята виконавчому комітету Миргородської міської ради , відділу культури та міському будинку культури.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]