Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допомога миргородським захисникам
2023-06-19

Від Миргородської громади бригаді територіальної оборони передали автомобіль, продукти харчування, питну воду. Перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин разом з волонтерами Олександром Савіськом та Григорієм Ханом провідали наших хлопців на передовій з територіальної оборони та Десантної-штурмової бригади.

Хлопцям з Десантно-штурмової бригади передали квадракоптер марки "Мавік-3", який придбаний за фінансової підтримки Українця Сидоренка Олександра - жителя США, 10 турнікетів, 10 саперних лопат, 5 спальних мішків, продукти харчування, питну воду та інші речі.

Від директора 7 школи Володимира Василевича та персоналу їдальні -  смаколики (печені пиріжки)! Від пастора Богдана церкви «Благодать» -  продукти харчування, 2 аптечки, антисептики.

Перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин коментує: "Ми  постійно комунікуємо з нашими «янголами охоронцями в комуфляжі», аби розуміти та чути потреби на фронті. Радий від того, що у спільній співпраці нам вдається задовольняти ці потреби та підтримати бойовий дух хлопців гостинцями з Батьківщини! Щиро вдячний благодійникам за допомогу! З вірою в ЗСУ та Україною в серці ми сумлінно працюємо на своєму фронті!"

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]