Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Добротою зігріваючи серця
2019-12-04

   Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця категорія людей потребує підвищеної уваги і підтримки з боку суспільства, для них дуже важливо відчувати піклування та турботу. Милосердя, чуйність і співчуття до інших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому 3 грудня 2019 року у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім.Д.Гурамішвілі для студентів Університету III віку працівники Територіального центру влаштували справжнє свято добра і милосердя під назвою «Добротою зігріваючи серця». 

Ведуча свята, інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко наголосила, що люди з інвалідністю заслуговують найбільшої поваги, адже, незважаючи на негаразди зі здоров’ям та побутові проблеми, вони залишаються оптимістами, живуть, працюють, творять, перемагають. Але не будемо забувати про головне – увагу та розуміння.

В основу заходу було покладено вірші та вислови про доброту та милосердя, відомості про видатних людей з обмеженими фізичними можливостями, які незважаючи на важкі хвороби, не зламалися, а досягли великих успіхів і стали всесвітньо відомими. А це значить, що коли людина обмежена у здоров’ї, то їй обов’язково дарується талант і неймовірно добре серце. Надзвичайно теплою та щирою атмосферою вирізнявся захід «Добротою  зігріваючи серця». Підопічні Територіального центру продемонстрували справжні таланти у концертній програмі. Разом із привітаннями та жартівливими піснями учасники заходу щиро ділилися ще й душевним теплом, яке широко поширювалося на глядачів. Присутнім дуже сподобався вірш «Спасибі», який декламувала студентка Університету III віку Надія Подліпна та пісня «Любіть Україну» у виконанні підопічних Територіального центру. Глядачі аплодували та підспівували українські народні пісні. А по завершенні заходу зробили фото на згадку. Радісні та сповнені вдячності глядачі дякували талановитим слухачам Університету III віку за чудову концертну програму.

Ми закликаємо всіх до милосердя, чуйності і доброти, які допоможуть людям з особливими потребами легше переносити труднощі життя. Нехай ніхто з них не залишиться обділеним нашою увагою і турботою. Ми різні, але ми- рівні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]