Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги виробників харчової і сільськогосподарської продукції!
2022-02-08

Агенція регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» спільно з Українським союзом промисловців і підприємців та Асоціацією Українсько-Китайського Співробітництва запрошують виробників харчової і сільськогосподарської продукції представити своє підприємство на онлайн-конференції «Україна – Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку», яка відбудеться у I кварталі 2022 року.

Мета конференції – презентація потенціалу Полтавської області в сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, пошук можливостей виходу ринок КНР та реалізація спільних проєктів щодо складання та транзиту китайських товарів до Європи та продажу їх в Україні.

Крім того, до участі в онлайн-конференції запрошуються підприємства із знаннями ринкового сегмента, наявністю досвіду та виробничих потужностей, які мають конкретні пропозиції для створення спільного бізнесу зі складання/комплектації продукції в Полтавській області для подальшого експорту до країн ЄС.

Для участі у конференції необхідно підготувати презентацію про діяльність підприємства та надати пропозиції щодо співпраці з китайськими партнерами. Проведення онлайн-конференції планується у вигляді В2В майданчика, де українські підприємства презентуватимуть свої проекти китайській стороні.

У разі зацікавленості просимо заповнити форму https://cutt.ly/ZIMkhs7 до 08.02.2022 року. За детальною інформацією звертайтесь до директора Агенції Віти Клименко e-mail: [email protected]

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]