Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дні сталої енергії в Миргородській громаді: підсумки
2024-07-02

Дні сталої енергії у Миргородській громаді стали подією, яка об’єднала мешканців навколо ідеї збереження довкілля та сталого розвитку. Цьогорічна програма була насичена цікавими заходами, які надихнули як дітей, так і дорослих, на дії, що допомагають захистити нашу планету.

26 червня вихованці гуртка "Фотонатуралісти" Центру позашкільної освіти презентували свою роботу "Енергоефективність - сьогодення та перспективи". Цей проєкт, що здобув перемогу на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Енергоефективність та екологія для школярів з Ariston», не лише підкорив журі, але й привернув увагу багатьох глядачів своєю актуальністю. Молоді дослідники прагнули підвищити обізнаність громадськості про важливість енергоефективності та збереження навколишнього середовища.

Після презентації свого проєкту юні натуралісти відвідали сонячну електростанцію, яка встановлена в КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування". Екскурсія дала їм можливість побачити на власні очі, як працює сучасна сонячна енергетика та зрозуміти важливість впровадження таких проєктів.

Цьогорічні Дні сталої енергії пройшли під темою "Адаптація до змін клімату через зелену трансформацію". Тому наступним заходом була висадка дерев, до якої долучилися місцеві екоактивісти та мешканці громади.

Працівники відділу стратегічного планування, інвестиційної політики та енергоменеджменту разом із викладачами Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка провели спільну онлайн-зустріч, де обговорювали проблеми екології, озеленення та збереження водних ресурсів. Це стало важливим кроком у розширенні співпраці між науковими установами та місцевою владою.

28 червня у Миргороді відбулася традиційна акція "Велосипедом на роботу", яка щороку об’єднує все більше учасників. Працівники Виконавчого комітету Миргородської міської ради, Управління соціального захисту населення, Територіального центру соціального обслуговування та інших установ показали приклад екологічного способу життя, добираючись до роботи на велосипедах та електросамокатах. Ця акція не лише сприяє зменшенню викидів шкідливих речовин в атмосферу, але й поліпшує здоров’я учасників, знижує шумове забруднення та допомагає зекономити кошти.

Дні сталої енергії у Миргородській громаді стали яскравим прикладом того, як спільні зусилля можуть зробити наше довкілля кращим. Ці заходи надихають мешканців на впровадження екологічних звичок та сталого способу життя, об’єднуючи людей навколо спільної мети – зберегти нашу планету для майбутніх поколінь.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 липня 2024 року

     
     
Графік профілактичних щеплень

Графік проведення профілактичних щеплень проти сказу собак та котів на території міста Миргорода та Миргородської громади

     
     
Виїзний прийом громадян

Графік виїзних прийомів громадян із спеціалістами комунальних служб Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]