Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дія запускає шлюб онлайн
2024-09-10

Україна продовжує задавати тренди на цифровізацію всьому світові. Запустили перший офіційний шлюб по відеозвʼязку в Дії. Це революційний сервіс, який повністю змінює підхід до надання державних послуг. Одружуйтеся в будь-якому куточку країни чи світу та за будь-яких обставин, адже любов варта всього.

Шлюб онлайн у Дії особливо важливий для військових та пар, які через війну не можуть бути поруч. Відтепер жодних поїздок до установ та годин у чергах. Кілька кліків у Дії — і ви подали заяву про шлюб, вибрали дату церемонії, змінили прізвище чи залишили своє та одружилися просто в смартфоні.

Не знаєте, як креативно освідчитися коханій людині та зробити пропозицію?  Продумали все за вас — заходьте в Дію та робіть пропозицію руки та серця. 

І не потрібно нікуди їхати, щоб забрати свідоцтво про шлюб. Цифровий документ автоматично підтягнеться в Дію протягом доби. А оригінал замовляйте доставкою через пошту або курʼєром просто додому. Усе для вашої зручності.

Для молодят процес майже непомітний і триває до 30 хвилин, але технічно це складна взаємодія реєстрів і платформи відеозвʼязку Webex від Cisco. Оновлюйте Дію та ставайте першими у світі цифровими нареченими.

Сервіс у Дії розробляється Мінцифрою спільно з Міністерством юстиції України, Державним підприємством «Національні інформаційні системи», Цифровим офісом ДРАЦС, Державною міграційною службою, АТ «Укрпошта» за підтримки швейцарсько-української програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа. Технічним партнером стала компанія Сisco, яка в межах підписаного з Мінцифрою меморандуму надала рішення для відеоконференцій Cisco Webex.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]