Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День довкілля у студентів Університету III віку
2022-04-22

В умовах воєнного часу Університет III віку продовжує функціонувати і жити своїм здоровим життям. Тож після традиційної оздоровчої зарядки підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради разом з інструктором з трудової адаптації Валентиною Бровко влаштували прибирання території курорту «Миргород» та прибережної зони річки Хорол.

Студенти Університету III віку долучилися до робіт з прибирання території нашого міста. Вони старанно виловлювали з річки поліетиленові пакети, пластикові та скляні пляшки, збирали недопалки, гілки та різне сміття, згрібали торішнє листя і траву, облаштовували місця для відпочинку біля річки задля власного комфорту та спільного блага. Дуже приємно, що люди поважного віку вболівають за долю планети і показують на власному прикладі, як треба ставитись до навколишнього середовища. Адже чисте довкілля починається з чистої совісті кожного з нас. Звичайно, що роботи залишилося ще багато, але наші життєлюби будуть і надалі допомагати наводити лад, бо чистота нашої землі – у наших руках. Мінлива погода не зіпсувала піднесений настрій та енергійний запал нашим підопічним. Після корисної та плідної праці вони насолоджувались ароматним трав’яним чаєм на мальовничому березі річки Хорол.

     "Давайте зробимо все, щоб миргородські краєвиди тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли милуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю," - закликають студенти Університету III віку.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]